Plánky
Moderátor: Tulda
Plánky
Prošel jsem internet křížem krážem a nenarazil jsem na žádný pořádný plánek opevnění.Nejsem vlastníkem mnoha publikací, pouze tří, ve kterých nejsou okótované, čo alespoň podrobnější rozměry opevnění.Také nemám možnost dojít si za barák přeměřit bunkr.Kdyby byl někdo tak moc laskavý a vložil sem nějaký.LO, TO, naprosto cokoliv.Mohla by se tu utvořit taková sbírka plánků.Děkuji mnohokráte!!!
- Jan Ciglbauer
- Jméno a příjmení: Jan Ciglbauer
- Objekt: X.a/15/C
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, od pana Nováka jsou zde krásné plánky.
A je-li libo polírní výkresy řopíků, tak zde archivní zveřejněné třeba v knize Plzeňská čára.
A je-li libo polírní výkresy řopíků, tak zde archivní zveřejněné třeba v knize Plzeňská čára.
- Jan Ciglbauer
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, ale když je to archivní materiál... Kdybych ořízl popisky z knihy pod výkresy, tak by to bylo v pořádku že? Ale jestli sem někdo z autorů chodí a bude mu to vadit, tak to samozřejmě hned smažu...
A nejlepší je si pravidelně kupovat novou literaturu aby pak někdo nesháněl plány a druhej pak neriskoval porušování autorských práv, že Desperado?
A nejlepší je si pravidelně kupovat novou literaturu aby pak někdo nesháněl plány a druhej pak neriskoval porušování autorských práv, že Desperado?
Jan Ciglbauer píše:Já vím, ale když je to archivní materiál... Kdybych ořízl popisky z knihy pod výkresy, tak by to bylo v pořádku že? Ale jestli sem někdo z autorů chodí a bude mu to vadit, tak to samozřejmě hned smažu...
Nejlepší je zveřejnit knížku a autora popřípadě i stranu, z které bylo čerpáno. Další možností, jak se dostat k informacím, je si knížky půjčovat v knihovně. V některých knihovnách za poplatek okopírují požadované věci.
- Jan Ciglbauer
- Kontaktovat uživatele:
Tak jen doplním chybějící informace ke knize: Edice Pevnosti svazek 28 "Plzeňská čára"; J.Frančík, V.Bednár, O.Gregar, M.Jenčík, J.Pojak, I.Vondrovský; FORTprint; 2006. Čerpáno ze stran 88, 89, 92, 93.
S knihovnou je to pravda pokud jste z nějakého většího města kde knihovna stojí za to. U nás v Budějovicích máme jihočeskou vědeckou knihovnu, kde naštěstí mají hodně bunkrologické literatury, už jsem si díky ní okopíroval několik nesehnatelných publikací, které nemám...
S knihovnou je to pravda pokud jste z nějakého většího města kde knihovna stojí za to. U nás v Budějovicích máme jihočeskou vědeckou knihovnu, kde naštěstí mají hodně bunkrologické literatury, už jsem si díky ní okopíroval několik nesehnatelných publikací, které nemám...
U nás v Budějovicích máme jihočeskou vědeckou knihovnu, kde naštěstí mají hodně bunkrologické literatury, už jsem si díky ní okopíroval několik nesehnatelných publikací, které nemám... [/quote]
Že zase otravuji .....Chtěl jsem se pouze zeptat, kde to tam je?Když jsem sešel po schodech dolů, do suterénu, hledal jsem to v historii České Republiky 1918 - 1945 a prošel jsem to nejméně dvakrát.Pak jsem hledal ve vojenství a technice a ve všech regálech, co by mohli potenciálně souviset s tím, co hledám, ale nenašel jsem vůbec nic.Potřeboval bych nějakou knihu věnující se převážně typologii objektů.Možná, že byli všechny vypůjčené.Pokud jste náhodou nemyslel knihovnu na Lidické...Každopádně děkuji za případné rady.
Že zase otravuji .....Chtěl jsem se pouze zeptat, kde to tam je?Když jsem sešel po schodech dolů, do suterénu, hledal jsem to v historii České Republiky 1918 - 1945 a prošel jsem to nejméně dvakrát.Pak jsem hledal ve vojenství a technice a ve všech regálech, co by mohli potenciálně souviset s tím, co hledám, ale nenašel jsem vůbec nic.Potřeboval bych nějakou knihu věnující se převážně typologii objektů.Možná, že byli všechny vypůjčené.Pokud jste náhodou nemyslel knihovnu na Lidické...Každopádně děkuji za případné rady.
- Jan Ciglbauer
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem knihovnu na Lidický, Na Sadech nenajdeš žádnou bunkrologickou literaturu.
Ale i Na Sadech když si v počítači zadáš vyhledat knihu podle názvových údajů a zadáš opevnění, pevnosti, bunkry a podobně, tak to na tebe vychrlí spoustu knih a hned vidíš která je kde. Ostatně to můžeš i z domova: http://katalog.cbvk.cz/i2/i2.entry.cls? ... language=2
Ale i Na Sadech když si v počítači zadáš vyhledat knihu podle názvových údajů a zadáš opevnění, pevnosti, bunkry a podobně, tak to na tebe vychrlí spoustu knih a hned vidíš která je kde. Ostatně to můžeš i z domova: http://katalog.cbvk.cz/i2/i2.entry.cls? ... language=2
Zpět na „Modely opevnění (novinky, rady, otázky aj.)“