Latest post of the previous page:
Chystám se postavit model pevnosti nevíte někdo jak by se to nejlíp udělalo?modely TO+FOTO
Moderátor: Tulda
- (ossack
- Administrátor
- Jméno a příjmení: Honza Nízký
- Objekt: R-S 72
- Poděkoval: 67 krát
- Bylo poděkováno: 52 krát
- Kontaktovat uživatele:
Měl sem přesně stejné pocity Ale když už sem to našel a o žádné kompozici toho papíráka v terénu nevím, tak sem ho sem dal. Ku shlédnutí na kolejišti muzea Lužné u Rakovníka.Tryskac píše:Nevím proč, ale přijde mi velikost 74 vůči vlakům, jako kdyby měla velikost řopíku, ale to je možná jen zdání, každopádně zajímavá kompozice, oko bunkráka pláče, oko modeláře míň a těm největším lamám se to líbí
Mimochodem ty modely 1:1 co jim tam stojí venku či ve výtopně rozhodně stojí za vidění... oko mašinkáře ukápne slzu štěstí
Moc hezký pokoukáníčko
-
- Poděkoval: 60 krát
- Bylo poděkováno: 23 krát
Chybí mi tam snad jen příšery a nezničitelní bojovníci se zázračnými zbraněmi.Z bunkrologického hlediska zajímavé,ale nepřesné.Zejména jsem nepochopil znázorněné časové období
- Chomutovák
- Jméno a příjmení: Lubomír Purchart
- Jan Ciglbauer
- Jméno a příjmení: Jan Ciglbauer
- Objekt: X.a/15/C
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli můžu také troškou přispět, tak zde B-S IV. Jsem spíš na LO a tohle je zatím můj jediný model TO, i když zrovna tenhle k řopíkům nemá (respektive neměl) moc daleko...
V době jeho lepení mi bohužel ještě byly takové metody jako třeba mouková omítka neznámé...
V době jeho lepení mi bohužel ještě byly takové metody jako třeba mouková omítka neznámé...
Zpět na „Modely opevnění (novinky, rady, otázky aj.)“