Latest post of the previous page:
BLooDiK píše:Jersey98 píše:Mě si potěšilAle já bych radši koupil novou 60C než použitou, ale uvidíme, uvidíme
Jinak dik za info
No dyt na Skyfly je US verze 60C (nova, samozrejme) za 11.900 ...
Coooožee

Moderátor: BLooDiK
Jersey98 píše:Menší dotaz jaký je rozdíl, že jedna je pro US a druhá pro EU. Já v tom nějak rozdíly nevidím, leda že je to určené pro jiný trh. Menu je v obou asi české
Sýkora O.M.S. píše:Pár prvních droboulinkých zkušeností s hračkou GPSmap 60CSx. V tramvaji v ulicích s okolní zástavbou chytá 5 až 6 satelitů se správností 5 až 8 m. Chudinka GPSmap 76s se nechytla, na Karláku to zkusila, ale ve Spálence signál ztratila. V uličkách Starého města opět x-ka držela satelity i správnost; 76s-ka trpěla. Srovnaly se až v metru, signál ztratily obě, mrcha x-ka, jak se dalo očekávat ale později. U Písecké brány (docela slušný výhled na oblohu) byl signál u obou stejný (takže první souřadnice se Sirfem?). Asi vvvvvo ttttom to bude. Kde bude signál dobrý, není nad čím jásat; kde bude se signálem potíž ... Uvidíme ...
Jersey98 píše:Jo takhle. S tou reklamačkou to myslíš jak, že by s toho moh byt problém?
BLooDiK píše: ... ze jsem zvazoval jestli(pri zkusenostech s citlivosti SIRF3 u BT modulu) nevzit neco mensiho nez 60CSx, tedy neco s patch antenou (VistaCx) ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host