Latest post of the previous page:
Podpěry kompresoru jsou už hotovy a včera jsem tomu dal první nástřik finální barvy. Nakonec to nevypadá zle, byť jsem některé věci dost odflákl (např. žaluzie před chladičem). Finální fotky auta a kompresoru si nechám na závěr story. Co bude následovat uvidíte po Vánocích.Model R-S 54, měřítko 1:35
Moderátor: Tulda
- mawerick
- Jméno a příjmení: Tomáš Svoboda
- Kontaktovat uživatele:
pokud se nemýlím tak se tady řešil nějaký odstřel zvonu(ů) a když sem se díval na video o bunkrech s písničkou od daniela landy tak jsem tam uviděl fotku jak právě nějací chlapíci navrtávaj kousek od zvonu díry třeba to někomu pomůže nevím tak se kukněte tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=ljCC8qrj86A ta fotka je v čase 0:26! 

Několik fotek je i v knížce Zapomenutí hraničáři od pánů E. Stehlík a M. Vaňourek. Z fotky je většinou možno rozpoznat jen přibližné místo vrtu. Lepší je terénní průzkum na objektu.
- Tulda
- Jméno a příjmení: Otakar Jirků
- Poděkoval: 42 krát
- Bylo poděkováno: 65 krát
mawerick píše:pokud se nemýlím tak se tady řešil nějaký odstřel zvonu(ů) a když sem se díval na video o bunkrech s písničkou od daniela landy tak jsem tam uviděl fotku jak právě nějací chlapíci navrtávaj kousek od zvonu díry třeba to někomu pomůže nevím tak se kukněte tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=ljCC8qrj86A ta fotka je v čase 0:26!
kounitz píše:Několik fotek je i v knížce Zapomenutí hraničáři od pánů E. Stehlík a M. Vaňourek. Z fotky je většinou možno rozpoznat jen přibližné místo vrtu. Lepší je terénní průzkum na objektu.
Hoši, zatímco tu plácáte nesmysly jsem s tím zase trochu pohnul. Nechť oči nejen modeláře spočinou.
Tulda píše:Hoši, zatímco tu plácáte nesmysly jsem s tím zase trochu pohnul. Nechť oči nejen modeláře spočinou.
Hoch se nám probudil v novém roce a nekonečný seriál R-S 54 pokračuje

A já si myslel, že ta pověst o utopené pancéřové divizi v Pastvinské přehradě je jen kachna. Jen detail budeš zatírat ozdobné podložky, docela svítí.
Tulda píše:kounitz píše:Jen detail budeš zatírat ozdobné podložky, docela svítí.
Už tam nejsou, byla to jen vývojová fáze.
Huž jsem se lek, já jsem bočnice lepil a přibil k základové desce hřebíčkama. Truhláři je používají pro přibití drobných lišt.
- Tulda
- Jméno a příjmení: Otakar Jirků
- Poděkoval: 42 krát
- Bylo poděkováno: 65 krát
kounitz píše:Huž jsem se lek, já jsem bočnice lepil a přibil k základové desce hřebíčkama. Truhláři je používají pro přibití drobných lišt.
Tohle bys drobnýma hřebíčkama nepřibil.

Zpět na „Modely opevnění (novinky, rady, otázky aj.)“