Latest post of the previous page:
A ještě pár dalších otázek, jaké mám použít lepidlo, zda je kladívková čtvrtka nezbytná a jestli existují nějaké alternativní postupy na výrobu střílen?Děkuji moc Skokan.
Moderátor: Tulda
Latest post of the previous page:
A ještě pár dalších otázek, jaké mám použít lepidlo, zda je kladívková čtvrtka nezbytná a jestli existují nějaké alternativní postupy na výrobu střílen?Skokan44 píše:Trochu jsem is to nechal rozležet a teď mi to už také nepřipadá tolik složité. Na začátku tohoto tématu jsem si všiml, že někdo odkazuje na nějaké modely-plánky, mohu se zeptat, kde bych to našel?
Skokan44 píše:A ještě pár dalších otázek, jaké mám použít lepidlo, zda je kladívková čtvrtka nezbytná a jestli existují nějaké alternativní postupy na výrobu střílen?
Děkuji moc Skokan.
, a nebo místo sádry použít nějaký jiný materiál třeba nějaké pryskyřice nebo PUR ale to už je složité...
jak se potom do toho papíru zalepí ta střílna? Přijde mi, že musí vyčuhovat hrozně dovnitř a měla by tedy mít tendenci se převážit a vytrhnout, je to tam nějak podepřené?
A co se toho upevnění týče, poradíte?
. Jediným problémem jsou střílny a to jejich ozubení :-/. Měřítko 1/72.Zpět na „Modely opevnění (novinky, rady, otázky aj.)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 hostů