Latest post of the previous page:
Snad i ostatní některá svá dílka vystaví k nahlédnutí. Často fotodokumentace klame a ve skutečnosti je to vždy trochu jinak.
Moderátor: Tulda
Latest post of the previous page:
Snad i ostatní některá svá dílka vystaví k nahlédnutí. Často fotodokumentace klame a ve skutečnosti je to vždy trochu jinak.kounitz píše:Snad i ostatní některá svá dílka vystaví k nahlédnutí. Často fotodokumentace klame a ve skutečnosti je to vždy trochu jinak.
Tulda píše:kounitz píše:Snad i ostatní některá svá dílka vystaví k nahlédnutí. Často fotodokumentace klame a ve skutečnosti je to vždy trochu jinak.
Jak jinak? Líp?Co další výtvor z kounické dílny? Hup sem fotky, ať mám inspiraci. Nějak to flákám... A co slibovaná K-S18 z Letohradu?
Tulda píše:Sériovka koukámNa 54 jsme měl hodně tmelení a to mě dost zdrželo a hlavně nebavilo. Včera jsem doladil omítky a už se nemůžu dočkat na náklaďák aj. Je to od všeho trochu a to mě baví - bunkr, tvarování terénu, řeka (vodu jsem ještě nedělal) skála a také vyrobit kompresor podle fotek.
Nedávno vyšla kniha Modelování terénu od Richarda Windrowa, takže jen co to půjde půjčím si ji v knihovně. Třeba tam budou dobré postupy.
Zpět na „Modely opevnění (novinky, rady, otázky aj.)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host