Latest post of the previous page:
Tulda píše:A Váš tip?
Zlk kolmo na čelní stěnu
Moderátor: Tulda
Latest post of the previous page:
Tulda píše:A Váš tip?
Stanley píše:Nejspíš stejně fotka stropu shora nebude. Já bych se přikláněl k variantě 2, ale předpokládám výrazně širší část kruhu ke stropu. Možná kolem ZN i "skoro kruh" s rádiusem skoro jako oblouk stěny.

Tulda píše:Tam kde je to možné zůstaňme u dostupných plánů. Prostor pro úvahy jsem nechal jinde. Také bych další širší "okruh" - lidí, kteří se vyjádří. Beru to tak, že zkrátka není zájem. No aspoň tu nejsem cenzurován, takže bych vlastně měl být spokojen.

při počtu střílen. Ale zase čuměl dost nahoru, takže možná nějaký oblouček kolem něj. Od ZN jde maličké údolíčko vlevo od něj z pohledu vchodu. Takže mu toho koukalo bez trávy asi dost. Nicméně zde vařím z vody...kounitz píše:Napiš do kdy je uzavírka soutěže, nějakou tu cenu do tomboly a ono se to rozjede.

Tulda píše:Děkuji. Maskování se mi zdá podobné Haničce - velká pole dvou odstínů, na rozdíl od maskování použitého na Komářím vrchu.
Čistě do diskuse mě napadla scifi myšlenka. Kdo byl u R-54, tak si jiště všimnul, že střílna lk v týlové stěně má téměř polovinu výstřelného pole zakrytou obřím balvanem, který se kdysi (?) uvolnil ze skalní římsy o několik metrů výše. Připadne mi divné, že by projektant takto zazdil výstřelné pole, popř. zda by stavební firma balvan neodstranila při výstavbě. Ale zpět k té myšlence - co když tomu balvanu někdo dolů pomohl.
pro ty, co znají. Chci tím říct, že důležitá byla hlavně zbraň D se svým posláním a vlastní obrana objektu se až tak moc neřešila dle mého skromného názoru. Uznávám, že N-S 80 jako vložený objekt III je trochu drahý špás, ale i tak.
Jiří Novák píše:Balvan tam v tom osmatřicátým už dávno byl a docela mě štve, že mi na dobovce překáží ve výhledu na Zlk

Tulda píše:Jiří Novák píše:Balvan tam v tom osmatřicátým už dávno byl a docela mě štve, že mi na dobovce překáží ve výhledu na Zlk
Jsem to říkal, že se plete. No tak ten balvan - ten teda na modelu nebude!

Zpět na „Modely opevnění (novinky, rady, otázky aj.)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: DotNetDotCom.org [Bot] a 18 hostů