Latest post of the previous page:
Tulda píše:První nástřik zelené na pancéřové prvky. Učím se...
Tak tak jen se pěkně uč, jde ti to moc pěkně. Já zatím pěkně brousím a ještě čekám až dojdou poštou nějaké věci. Pak začnu postupně zveřejňovat

Moderátor: Tulda
Latest post of the previous page:
Tulda píše:První nástřik zelené na pancéřové prvky. Učím se...
Tulda píše:Tak ještě já děkuji za vaši chválu. Teď bychom měli mít každý po jednom chvályhodném bodíku, ale lepší by bylo kdybyste se také prezentovali. Jak probíhají práce na modelu na R-S88?
Tulda píše:Moji modelářskou vsuvku si z aktivních témat vystrčit nenechám, takže přikládám další fotky. Velice se mi hodilo, že jsem měl jeden zvon navíc, protože jsem si na něm vytvořil masky na Zlk, jehož fotky přikládám.
PS: Topolánek mobilizuje pravici. Já volám po mobilizaci modelářů, nebo nás zatlučou témata z leteckých dnů a muzeí.
Tulda píše:Podle mě mám největší návštěvnost na tomhle vláknu na svědomí já, ale i tak jsem rád, že mně zatím nikdo neposlal k šípku. Trochu mě mrzí, že přes moji snahu a především díky zbrklosti a nedočkavosti se mi hromadí seznam odchylek od skutečného objektu. Čekám, že si toho brzo někdo všimne.
Tulda píše:S tím zatajeným dechem to nepřehánějte.
MASH píše:Jenom drobný detail – stěny byly bílené pouze v interiéru objektu. Vstupní chodba až po rám prvních PTD je v barvě venkovní omítky. Bílení chodeb hned za mříží je nešvar převzatý pravděpodobně z dob poválečné reaktivace.
Zpět na „Modely opevnění (novinky, rady, otázky aj.)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti