Ortofotomapa CR, rozliseni 0.5m/pixel
Moderátor: BLooDiK
Ortofotomapa CR, rozliseni 0.5m/pixel
Doporucuji navstevu webu http://www.geodis.cz, kde jsem nasel ortofotomapu Ceske republiky s rozlisenim 0.5m na jeden pixel, sice tam maji urcite prvky ochrany proti kopirovani, ale objekty tezkeho opevneni jsou docela dobre videt.
-
hugo
-
Karlos-z-Kralik
Asi jsem de..., ale na te webovce jsem primo ortofotomapy nenasel. Jen, ze je delaji a hotovo:-( Mate nekdo ulezono aspon neco? Zajimalo by me predevsi Kralicko.
- BLooDiK
- Administrátor

- Jméno a příjmení: Michal Hrdlička
- Objekt: opevneni.cz
- Poděkoval: 16 krát
- Bylo poděkováno: 11 krát
- Kontaktovat uživatele:
Karlos-z-Kralik píše:Asi jsem de..., ale na te webovce jsem primo ortofotomapy nenasel. Jen, ze je delaji a hotovo:-( Mate nekdo ulezono aspon neco? Zajimalo by me predevsi Kralicko.
... tak, dyz kralicko, tak napriklad :

- Přílohy
-
- 016.jpg (293.57 KiB) Zobrazeno 15417 x
- 016.jpg (293.57 KiB) Zobrazeno 15417 x
-
Karlos-z-Kralik
To je proste nadhera.
Dneska budu cely den mlatit hlavou do zdi, ze jsem se sem zaregistroval a zacal sledovat debatu az vcera:-(
Dneska budu cely den mlatit hlavou do zdi, ze jsem se sem zaregistroval a zacal sledovat debatu az vcera:-(
- BLooDiK
- Administrátor

- Jméno a příjmení: Michal Hrdlička
- Objekt: opevneni.cz
- Poděkoval: 16 krát
- Bylo poděkováno: 11 krát
- Kontaktovat uživatele:
jinak, pokud to chces i pres to omezeni (btw, uz to omezili na 12! metru), pak prima adresa je http://www2.geodis.cz/mapserver/
... ale stoji to za ho*no ... bohuzel ... namlsali lidi a ted za to chcou tezky prachy ... normalni clovek si to dovolit nemuze, i kdyby chtel ...
... ale stoji to za ho*no ... bohuzel ... namlsali lidi a ted za to chcou tezky prachy ... normalni clovek si to dovolit nemuze, i kdyby chtel ...