Latest post of the previous page:
Předpokládáte správně, tahle varianta přijde na řadu až tehdy, zmrvím-li model do té míry, že bude nutné ho zakrýtPěchotní srub MO-S 4 - 1:144
Moderátor: Tulda
-
gaskin
- Jméno a příjmení: Petr Cihelka
- Poděkoval: 17 krát
- Bylo poděkováno: 43 krát
- Kontaktovat uživatele:
Pokusil jsem se upravit původní zvony na tvar první série, tak snad si jsou trochu podobné. Zbývá dodělat nějaké drobnosti a může jít do omítky.
- Patrik Zábřeh
- Jméno a příjmení: Patrik Falhauer
- Objekt: Tvrz Šibenice
- Poděkoval: 2 krát
- Kontaktovat uživatele:
Nezapomeňte kolego (pokud jest možno) také na tu unikátní traverzu elektrické přípojky nad vstupem. Jinak samozřejmě velice pěkné.
Obdivuji každého, kdo není dřevák přes technické věci tak jako já. 
Obdivuji každého, kdo není dřevák přes technické věci tak jako já. 
-
Martas2411
- Jméno a příjmení: Martin Horný
- Tony eM
- Jméno a příjmení: Antonín Mařák
- Poděkoval: 3 krát
gaskin píše:Po dlouhé době jsem se dostal k omítce a konečně taky k traverze, bez které by to prostě nešlo
A proč už zde nemáme konečný stav nebo ještě není dokončeno? Prosím.....je to nádherná práce a rád bych ji viděl hotovou.
- Tony eM
Máme dost času, ale je to parádní!
Kolik má stavba rozměr? Vypadala velká, až nyní mohu porovnat s hrnkem. Tak propracovaná a tak malá, smekám klobouk!
Nějaké vychytávky na pracovní postupy? Zajímali by mě střílny/zvon a povrch bunkru. Nebo to je výrobní tajemství?
I tak díky za inspiraci.
Kolik má stavba rozměr? Vypadala velká, až nyní mohu porovnat s hrnkem. Tak propracovaná a tak malá, smekám klobouk!
Nějaké vychytávky na pracovní postupy? Zajímali by mě střílny/zvon a povrch bunkru. Nebo to je výrobní tajemství?
I tak díky za inspiraci.
-
gaskin
- Jméno a příjmení: Petr Cihelka
- Poděkoval: 17 krát
- Bylo poděkováno: 43 krát
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Velké je to cca 24x18 cm, hrnek je v pozadí a model pak vypadá větší 
Není to tajemství, střílny a zvony jsou samovýroba, vyřezané z destiček nebo vysoustružené na vrtačce, pak zaformované a odlité z resinu. Hrubý povrch je jemný prášek nalepený do mokrého laku, v mém případě je prášek plnivo do dentakrylu. Snad ti to pomůže

Není to tajemství, střílny a zvony jsou samovýroba, vyřezané z destiček nebo vysoustružené na vrtačce, pak zaformované a odlité z resinu. Hrubý povrch je jemný prášek nalepený do mokrého laku, v mém případě je prášek plnivo do dentakrylu. Snad ti to pomůže

- Tony eM
Děkuji. Díval jsem se i na další...a nechápu...jsou perfektní.gaskin píše:... z destiček nebo vysoustružené na vrtačce, pak zaformované a odlité z resinu. Hrubý povrch je jemný prášek nalepený do mokrého laku...
Zpět na „Modely opevnění (novinky, rady, otázky aj.)“