Latest post of the previous page:
První osazená vložka se moc nepovedla. Smeknul se mi vrták a mám to šišatý. Snad to vyladím tmelem. Tak ještě 4 pokusy.
Moderátor: Tulda
Latest post of the previous page:
První osazená vložka se moc nepovedla. Smeknul se mi vrták a mám to šišatý. Snad to vyladím tmelem. Tak ještě 4 pokusy.Tulda píše:První osazená vložka se moc nepovedla. Smeknul se mi vrták a mám to šišatý. Snad to vyladím tmelem. Tak ještě 4 pokusy.
Honza píše:Doporučil bych vrták do dřeva. Dle fotky to vypadá, že používáte vrták na železo. Míval jsem stejný problém a teď už je klid.
kounitz píše:Chtěl jsem se tě zeptat, jak pokračuješ na modelu duben je v trapu a žádné zprávy.
Tulda píše:Momentálně bojuji s Bf 110 C od Italery. Mělo to krátký trup a motory vůbec neseděly.
Tulda píše:Momentálně bojuji s Bf 110 C od Italery. Mělo to krátký trup a motory vůbec neseděly. Takže tmelím a brousím. To samé platí o čtyriapadesátce. Mám toho teď nějak moc rozdělanýho: ve čtvrtek jsem byl měřit krátery kolem R-S77. Chtělo by to nějaký GPS pristroj na určení jejich polohy. Nakreslil jsem si plánek dle leteckého snímku, a pak jsem se v tom trochu vařil... Nevím zda existuje něco s přesností na 1 m.
Termín dokončení R-S54: jaro 2010. Houk
V.Pokorný píše:... A povedlo se mi pokazit ten malej přední kus skla kabiny a to nenávratněnebyl by nahodou nějakej tip, kde bych moh sehnat na tenhle model novou kabinu???
Tulda píše:
Na dobrou noc ještě aktuální stav modelu. Zatím nic moc. Jak by řekl kolega Maloušek "krabice".
Zpět na „Modely opevnění (novinky, rady, otázky aj.)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host